Mediació escolar

MEDIACIÓ

Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària d’Arenys de Munt

Podeu contactar amb el servei de Mediació a través del correu:mediacio@ademunt.cat o localitzat-los per telèfon a través de la centraleta de l’Ajuntament: 93.795.79.80.

El servei de Mediació és un servei públic i gratuït, el qual té per objectiu resoldre d’una forma dialogada, pacífica i confidencial els conflictes provinents de la convivència i les relacions personals.

Podeu derivar els conflictes que afectin a persones i que són generadores de dificultats en les relacions, en la comunicació i en la convivència :

– Conflictes entre veïns per: Sorolls, olors, humitats, límits i murs, tinença d’animals domèstics, brutícies, etc..

–          – Conflictes en comunitats de veïns i propietaris per: Impagament de quotes de comunitat, us d’espais comuns, instal·lació i obres per millores en la comunitat, dificultats de relació amb algún veí, etc..

–          – Conflictes familiars : de relació amb l’ex-parella, entre germans,  a causa d’herències, de conflictes entre pares i fills , entre pares i avis,  per la cura de una persona depenent, etc..

– Conflictes en organitzacions i institucions: derivats de les relacions entre els membres de l’Organització o de l’equip, entre organitzacions, etc…

– Conflictes provinents de l’ús d’espais públics: Ús de serveis i equipaments municipals, ús d’espais públics per sorolls, mala utilització, etc.. de places, carrers, danys al patrimoni municipal, etc..

Conflictes provinents d’activitats econòmiques:Olors, sorolls, qüestions derivades del consum, qüestions contractuals, etc..

Per tal de fer una derivació només cal que pugueu contactar amb el servei.

Només és necessari que deriveu una de les parts del conflicte.

Responsable: Eva Noguera

Adreça: Ajuntament d’Arenys de Munt, Edifici Cotxeria. Carrer Sant Pau, núm. 2 – 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93 795 79 80

Correu electrònic:mediacio@ademunt.cat

Horari d’atenció al públic:

Dimarts de les 8 del matí a les 3 de la tarda a l’ajuntament

Dimecres de les 8 a les 11 del matí, a l’ajuntament

Dijous de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, a l’edifici Cotxeria

 

En el nostre centre ens coordinem amb l’àrea de Mediació de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Cada curs escolar, els nens i nenes de 6è  porten a terme diverses activitats amb els alumnes de l’Institut Domènec Perramon.

Els mestres de l’escola hem fet formació en la gestió del conflicte de la mà de l’Eva Noguera del servei de mediació de l’ajuntament.