Menjador

logo_1Menjador

HORARI MENJADOR  de 12’30 a 15 h.

WEB  http://www.picantdemans.cat/

A la web de Picant de Mans hi podeu trobar fotos actualitzades dels nens al menjador, de l’hort, de les festes de menjador i d’un munt d’activitats organitzades per que els nostres fills/es coneguint els aliments d’una forma divertida…

http://www.picantdemans.cat/categoria/escola-sobirans

TELÈFON  667 480 192 (Teresa)

El nostre servei de Menjador està gestionat per l’empresa Picant de Mans; és una empresa familiar arenyenca -creada l’any 2007- dedicada al món del lleure i els serveis d’alimentació escolar. Gestionen serveis de menjador escolar – des de la cuina al monitoratge- i també casals d’infants en temps de vacances -estiu i nadal-

Son joves, professionals i amb molta experiència en el món del lleure. Entre els seus compromisos de servei hi ha la voluntat que els nens i nenes dels menjadors coneguin i entenguin molt millor la importància d’una bona alimentació. Que comprenguin el motiu dels productes de temporada i la importància del consum de proximitat. Una descoberta de nous noms, nous gustos i nous sabors, i un retorn a les essències més pròximes.

Una aposta pels productors locals, l’estalvi energètic, la sostenibilitat i l’ecològia que comparteixen cada migdia i que va molt de la mà amb la filosofía de Escola Verda que seguim a la nostra escola.

 

 

Al menjador de l’escola seguim la línia d’escola verda, i treballem dia a dia tot l’equip de monitors i cuina per promoure uns hàbits d’alimentació saludables.

A les famílies del centre, els oferim el servei d’esmorzars i una programació mensual de menús, sans i equilibrats. El nostre objectiu és el de promoure aliments saludables per als infants, d’elevada qualitat nutritiva i que fomentin els vincles de l’escola amb el territori.

Al menjador cada dia mengem aliments frescos, de proximitat, de temporada i progressivament introduint-ne de més ecològics.

Per tal de donar a conèixer la importància de la bona alimentació fem tallers de cuina i batuts de fruites naturals.

Durant el curs fem cada mes una festa o activitat dirigida relacionada amb el centre d’interès.

 

A Picant de Mans volem infants actius, feliços i ben alimentats!!!