Pensant en el futur…

Dins de les classes de tutoria de 3r d’ESO hem realitzat una xerrada d’orientació professional per mirar de tenir clares les diverses opcions que se’ns presentaran quan acabem els estudis obligatoris a 4t d’ESO.

El curs de 3r és especialment intens i molt especial perquè les notes finals que s’hi obtenen seran les que, juntament amb les de 1r i 2n, serviran per poder accedir a estudis post-obligatoris al acabar la ESO.

La finalitat de la xerrada és conscienciar als alumnes de la necessitat d’obtenir un bon rendiment que faciliti l’accés a estudis posteriors i anar dissenyant un itinerari professional a mida de cadascú.

Les modalitats del batxillerat, les famílies dels cicles formatius de grau mitja, com arribar a cicles formatius de grau superior o estudis universitaris, què fer si no s’aprova l’ESO o com pot afectar la nova llei d’educació (LOMCE) el quart d’ESO del curs vinent han estat els protagonistes de la xerrada.

Molta informació que , tot i embolicar una mica la troca d’entrada, permet anar aclarint coses i planificant el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *