Tercer d’ESO visita el parc eòlic de la Serra de Rubió

Avui hem fet una visita matinal a un parc eòlic amb alumnes de 3r d’ESO.

En un dia excepcional (sol, bones vistes i, això si, una mica de fred) hem fet una escapada fins a la Serra de Rubió per completar els estudis sobre energies alternatives que fem dins de la matèria de tecnologia. A l’escola ja havíem tractat el tema, però no és el mateix veure unes imatges a la pissarra digital que contemplar des de sota aquests gegants de vuitanta metres d’alçada!

Sobre el terreny hem pogut escoltar les explicacions del Ramón (el professor de tecnologia) sobre l’impacte d’aquestes instal·lacions sobre el territori, el seu funcionament  i les característiques tècniques dels impressionants aerogeneradors.

Aquí en teniu un recull d’imatges!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *