Creacions de percussió

L’activitat protagonista de l’últim tema de música que vam fer amb el grup de 3r d’ESO era la creació d’una peça musical utilitzant elements rítmics. A partir dels continguts treballats (valors rítmics, estructura musical, breaks, etc.), els estudiants havien de crear en grups una breu composició musical que calia executar mitjançant percussió corporal o altres elements que es trobessin a l’aula. L’objectiu era que els alumnes realitzessin una creació pròpia en grups, que fossin capaços d’executar-la i finalment, que explotessin les possibilitats sonores a través del ritme.

Us mostrem un tastet del què van crear un dels grups:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uXK8ydIfunA[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *