El sector secundari treballat en grups cooperatius

A Socials de 3r d’ESO hem decidit treballar el sector secundari de forma diferent, amb grups cooperatius. Hem fet grups de 5 persones i cadascú ha d’explicar a la resta una part del tema. La professora, prèviament, havia repartit les explicacions a cadascú i se les ha preparat una mica. Amb l’ajuda els textos i d’una presentació de guiava l’explicació, cada alumne es converteix en una estona en professor o professora dels seus companys. Després de cada apartat, s’han de fer unes activitats que ajuden a comprendre i consolidar les explicacions.

Aquesta forma de treballar és valorada molt positivament perquè cadascú se sent protagonista i cada grup pot anar a ritmes diferents, adaptant-se a les dificultats o facilitats que es van trobant a mesura que avança el tema. Ho repetirem, segur!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *