Sortida al Museu Blau de 1r de l’ESO

El passat 12 de maig els alumnes de 1r d’ESO van visitar el Museu Blau de Barcelona. En la visita van fer un itinerari per treballar les funcions vitals dels éssers vius. Van poder observar, tocar i experimentar com els diferents regnes fan la nutrició, relació i la reproducció. Els va sorprendre veure animals com un lleó o un esquirol volador; els va interessar veure com els vegetals utilitzen diferents sistemes per escampar les llavors arreu; i els va impressionar comprovar la quantitat de microorganismes que tenim a l’interior del nostre cos i que necessitem per viure bé!
No tot va ser ciències naturals, després de la visita al museu van poder comprovar les lleis de la física al parc de davant: la inèrcia en els gronxadors, l’acceleració en els tobogans o la força centrífuga en el gronxador de dona voltes. Va ser realment divertit!
Per acabar d’amenitzar l’excursió, vam dinar a la platja i alguns es van remullar els peus.
Va ser una excursió molt divertida, emocionant i enriquidora!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *