Llibres recomanats

Els llibres de la nostra biblioteca estan catalogats amb l’Epèrgam.

L’Epèrgam en “Quins llibres” també recomana llibres per a totes les edats. Entre el 2008 i aquest 2009 recomana més de 200 llibres bons!

Només cal clicar aquesta adreça:

http://www.xtec.cat/epergam/quins/quins.htm?codi=quins_llib

33 comentaris

 • Catalina (8 anys)

  Esta historia trataba de un niño que no era tan perfecto. Este niño se llama Alex tiene 10 años, Alex suspendio dos asignaturas: Matematicas y Lengua .Él tenia un amigo que siempre comia bollerias, este niño se llama Rafa Ponocha.Panocha suspendio siete assignaturas.Cuando ya era verano los padres de ALex propusieron a los padres de los Panocha que Alex ayudara a Rafa ha estudiar

 • Núria Usón Bellart (8 anys)

  M’ha agradat molt el llibre Crispetes per la Norma Schweizer.
  El llibre és molt emocionant, perquè és una noia que ve nova d’Alemanya i passa una sèrie de problemes i un d’ells, al laboratori es fa un tall al dit i llavors agafa la malaltia de la Sida i llavors la volen fer fora de l’escola però els seus amics no volen que marxi i fan una sèrie de coses i aconsegueixen que la Norma torni a l’escola.
  Aquest llibre us el recomano perquè és llibre realista i molt b

 • Mònica (8 anys)

  Los dos mundos de Zoé

  És molt divertit.
  A mi m’ha agradat molt.
  o recomanaria a persones de 12,13 o 14 anys.

 • Montse (8 anys)

  CRISPETES PER LA NORMA SCHWEIZER
  Aquest llibre m\’ha agradat molt perquè parla d\’una nena que arriba en una escola nova i s\’integra molt bé. Aquest cas que va passar pot passar a la realitat i pot passar a tothom.
  El recomano.

 • Catalina (8 anys)

  Los perfectos

  Esta historia trata sobre un niño llamado Alex. Alex tenia un amigo llamado Rafa Panocha.Las dos hermanas de Alex siempre quitaban exelentes en los examenes hasta que un dia hicieron xuletas para que aprobaran un examen

 • Andreaa (8 anys)

  CRISPETES PER LA NORMA SCHWIZER.
  És un llibre que recalca el valor de l’amistat. La protagonista, té el sida i passa per unes etapes molt dures. Aquest llibre, ens ensenya que hi ha moltíssimes coses que ens poden afectar, i que ens poden fer ser distants amb els nostres amics, però sempre sabrem, que el nus de l’amistat, no es pot trencar massa fàcilment. També el recomano, m’ha agradat moltíssim!
  Andrea!;)

 • Catalina (8 anys)

  Les aventures d\’en Nitus Alpesto el princep verd

  Era un dia de vespre en Nitus es va sentir molt trist perque li havia sortit a la galta un moc, quan es va treure la mascara el seu pare es va posa molt pero molt trist. En Nitus quan va sortir va notar que el món estava ple de moltes aventures.

 • Mònica (8 anys)

  Los dos mundos de Zoé
  És molt divertit.
  A mi m’ha agradat molt.
  o recomanaria a persones de 12,13 o 14 anys.

 • Anna (8 anys)

  CRISPETES PER LA NORMA SCHWEIZER:

  Aquest llibre m’ha agradat molt,és molt bonic.
  A demès la situació en la que es troba la Norma li pot passar a qualsevol persona,però no per això s’ha de rebutjar a la persona que li passa.

 • Andreaa (8 anys)

  El diccionario de Carola.
  Aquest llibre, encara no l’he acabat de llegir, però m’està agradant molt. Explica la vida d’una noia de 16 anys que els seus pares s’han separat. Aquesta història, és molt comú en els temps que corren. El pare no es preocupa de tu i de la teva germana, la mare es casa i el seu home no t’agrada… Tot i les coses que passen, la noia, descobreix un diccionari de llatí que li agrada molt i que li canvia una mica la vida, busca la seva autora, i fins que no la trobi, no podrà ser feliç. Crec que aquest llibre és molt realista. El recomano.
  Andrea!;)

 • montserrat segués (8 anys)

  El llibre de crispetes per la Norma Schwizer m’ha agradat molt, perqué et dona una lliçó: que no totes les persones del món tenen la sort de tenir bona salut com tú!!!!!!!!!

 • Nataly Díaz (8 anys)

  Crispetes per a la Norma Schweizer :
  Es: Pere Pons i Clar.
  Ed: El vaixell de vapor.

  A mi m’ha agradat molt , per que tot i que ha sigut una miqueta complicat d’entendre m’ha ensenyat que ”Per moltes coses que tingui una persona sempre hi ha en secret molt gran seu”.
  I que en molts moment m’ha fet pensar en els promeles que te la Norma i la Mireia durant el llibre.

 • Roger Padullés (8 anys)

  16/01/2012/12:14
  Hola sóc en Roger i recomano LOS PERFECTOS aquest llibre és molt divertit El recomano!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Aleix Salvadó (8 anys)

  Crispetes per la Norma Schweizer

  Para sobre una nena alemanya que te el sida i en aquest llibre explica la vida que porta una nena amb aquesta malaltia. Jo personalment el recomano!!!

 • Mònica (8 anys)

  Los Perfectos

  M’ha agradat molt per que és d’intriga i interessant.
  Jo ho recomanaria a altres persones.
  Tractava de un nen que tenia un pares que eren perfectes i el nen volia trobar un defecte al seus pares i les seves germanes.
  El nen es deia Alex i el seu amic Rafa Ponoche.

 • Andreaa (8 anys)

  MANERES DE VIURE PER SEMPRE.

  Quan feia 6è, em vaig llegir un llibre el qual ja no recordo l’autor, l’edició ni tan sols l’editorial. Crec, que ni m’ho vaig mirar, el primer que vaig fer, va ser anar directa a llegir el llibre.
  Aquesta història, d’un nen que té Leucèmia, que lluita juntament amb el seu millor amic d’hospital, per curar-se. És un llibre molt emotiu, i divertit a la vegada. Aquests dos nois, passen unes grans aventures, perquè, a l’hospital, el noi amb càncer, va crear una llista de les coses que volia fer avanç de morir, ja que sabia que potser, no es podria curar. Com per exemple, un petó a una noia, o volar.
  És un llibre molt maco que ensenya, que hi ha gent, molt més desafortunada que nosaltres, i que, malgrat tot, no es queixa. Us recomano aquest llibre, us encantarà!
  Andrea!;)

 • Daniela Ferrer (8 anys)

  El llibre de Crispetes per la Norma Schweizer m’ha agradat molt i és molt divertit. Parla de l’amistat i t’explica coses noves. El recomano.

 • montserrat segués (8 anys)

  He llegit el llibre de “Los perfectos” i le trobat molt interessant perqué explicaque en tot el món no hi ha ningú perfecte, per molt que ho digui o ho sembli!!!!
  El recomano.

 • Nataly Díaz (8 anys)

  Los Perfectos :

  Es molt interessant.És un llibre que m’ha agradat molt per que es fasil de llegir , es entenedor i per aixo me l’he llegit 3 vegades.

  Si el recomano ? Si per a mi ha sigut una aventura llegiu , m’he divertit i et done una lliço : No es nessesari seperfecte i si hu ets…quina mala sort !!!

 • Aleix Ganyet Lucas (8 anys)

  Los Perfectos

  Me he divertido mucho leyendo este libro, porque resulta que no hay nadie perfecto.Todas las personas tienen defectos

 • Eloi Ganyet (8 anys)

  Los Perfectos
  M’ha agradat perquè és la història d’un nen que te una família perfecta i intente trobar defectes

 • julia robert (8 anys)

  AVENTURES DEL NITUS ALPESTO,m’agradat molt , perque aquest cavaller va ajudar a una noia i es va ficar en problemes , i això de dubtes em sembla molt emocionant.

 • Manel Meda Segarra (8 anys)

  Robin Hoot

  Aquest llibre en anglès l’he trobat fàcil d’entendre perquè ja coneixia la història d’haver-la vist per la televisió.
  M’agrada molt que estigui escrit com si fos un còmic, així és més entretingut i divertit.
  Les activitats del llibre també les he trobat fàcils.

 • berta castellana (8 anys)

  CRISPETES PER LA NORMA SCHWEIZER:
  Pere Ponts i Clar.
  Editorial:Cruilla.

  M’ha agradat molt i crec que es un llibre que et fa pensar en molts moments.

 • Francisco Pubill (8 anys)

  LES AVENTURES DEL NITUS ALPESTO.

  Hola a tots/tes yo me llegit aquest llibre de dalt és un llibre de aventures, perquè és un noi que li surt una taca a la cara que tè color de moc verd…

  És un llibre molt maco hi ha mi m’agradat molt.

  US EL RECOMANO Moltes Gràcies.

 • Manel Meda Segarra (8 anys)

  Les Aventures D’en Nitus Alpesto El El Princep Verd.

  Aquest llibre d’aventures m’ha agradat encara que al principi m’ha costat una mica entendre el que passava, sobretot el castell de Cap Peravall. El capítol que més m’ha agradat és el de la llei del riu, que es diu: ”Tu l’has despertat, tu l’has de fer callar.”.
  El final del llibre és un final feliç per a tots els personatges.

 • julia (8 anys)

  CRISPETES PER LA NORMA SCHWEIZER,em sembla molt bo , perque explica que una alumna va arribar i els alumnes estaben sorpresoso perque sent nova sabia moltes coses.Hi li passen unes aventures emocionants durant aquest temps.

 • Eloi Ganyet (8 anys)

  Jo m’he llegit Crispetes per la Norma Schweizer, m’ha agradat perquè
  explica una història que pot passar a tothom en la realitat i és un bon exemple de l’amistat.

 • Aleix Ganyet Lucas (8 anys)

  Crispetes per la Norma Schweiser.

  Aquest llibre m’ha agradat, perquè és un exemple de l’amistat i la solidaritat.Explica un cas que pot passar a qualsevol lloc.

 • jvendrell (10 anys)

  Hola Raül!
  La teva companya d’anglés és molt eficient!
  No l’he llegit, però amb aquest paràgraf del llibre, me n’ha agafat ganes!

  “A Addis Abeba, vaig visitar la universitat. És l’única del país. Vaig treure el cap a la llibreria universitària. És l’única llibreria del país. Prestatges buits. No hi ha res, cap llibre, cap revista, res de res. Aquesta és la situació de la majoria dels països africans. Recordo que, fa un temps, a Kampala, hi havia una bona llibreria. I també a Daar es-Salaam (allà fins i tot tres). Ara no hi ha res enlloc. Etiòpia té la superfície de França, Alemanya i Polònia juntes. A Etiòpia hi viuen més de 50 milions de persones. D’aquí a pocs anys, n’hi viuran més de seixanta milions, i, d’aquí a una dotzena d’anys, vuitanta milions, etcètera, etcètera.

  ¿Potser, aleshores?
  ¿Algú?
  ¿Encara que fos només una?”

 • Raül Sarri (10 anys)

  Benvolgut Josep Mª Vendrell,

  Sóc un professor d’informàtica de l’escola d’adults de Tàrrega. La companya d’anglès m’ha comentat que disposeu d’un bloc interessant,i així ho he pogut comprovar. Enhorabona!

  Per altra banda, recomano un llibre que té com a títol “Eben” de Ryszard Kapuscinski amb el qual podreu saber de les diferents Àfriques, que hi ha dins el continent africà, explicades per un reporter que conviu amb la gent del país, no pas com a turista.

  Altrament, el vostre bloc s’ha afegit a la llista de blocs confeccionats o participats per alumnes de l’escola, dins l’apartat d’Enllaços de la pàgina web suara enllaçada.

  Salutacions.

 • josep rovira (11 anys)

  Jo m’he llegit un lliure que es diu el tercer viatge al regne de la fantasia. Mola molt el recomano’!!!!!1

 • josep rovira (11 anys)

  jo m’he llegit també un llibre que és molt divertit.Es diu el tercer viatge al regne de la fantasia . Es un llibre de fantasia que mola molt.El recomano¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 
Go to Top