Exploradors 4rt ESO

Al bloc de l’Escola Pia de Catalunya: El goig de llegir encara no han posat llibres d’Exploradors per a 4rt d’ESO.

Com el curs passat he triat uns llibres interessants per la seva temàtica:

Sabriel de Garth Nix

Sabriel és una jove estudiant d’Ancelstierre, un lloc molt semblant al nostre món en els inicis de la industrialització. Hi ha electricitat, cotxes, armes … Però la seva escola és molt a prop de la frontera amb un altre món, el Antic Regne, on viuen fantasmes, regna la màgia i els morts fan el possible per superar els límits de la mort.

sabriel

La Deessa de les Neus d’Anna Muntaner

L’Andreu és un noi fanàtic al alpinisme que resideix a Tarragona. Allà guanya el concurs i té la oportunitat de fer l’Everest. Al Tibet, l’Andreu i el seu equip alpinista sofreixen un atac guerriller i el mantenen presoner. Intenten matar l’Andreu perquè no xerri l’opressió que sofreix el Tibet.

la-deessa


Manual d’instruccions per a estimar la Irene de Carlos Mosteiro

És una història d’iniciació en l’amor i en el dolor d’una noia de catorze anys, la Irene, que a més a més acaba de fer un descobriment terrible sobre ella mateixa. Aquests dos fets, el descobriment i l’amor no correspost seran els fets determinants del seu estat d’abatiment.

manual


El vell que jugava a matar indis d’ Andreu Martín

En Lluc és dipositari d’un secret. El vell Valero sap moltes coses. L’ Hanna està disposada a ajudar en Lluc. Endinsats en una aventura de tresors, criptes, exèrcits de guerrers immortals., els protagonistes obren els ulls a una de les pàgines més esgarrifoses de la història mundial.

el-vell

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 
Go to Top