Exploradors 3r

Els de tercer som els petits del cicle Mitjà però llegim com els grans!

Aquest curs nosaltres som exploradors dels llibres: Agu trot, El Papu…

Agu trot

Un senyor solter jubilat està bojament enamorat de la  veïna que viu a sota, una senyora vidua i de bon veure. Ella però només està per a la seva tortuga i no veu res més. Aquesta història explica el pla enginyós que té el senyor Hoppy perquè la senyora Silver es fixi en ell.

Aconseguirà el senyor Hoppy enamorar la senyora Silver?

Els ratolins de la senyora Marlow

Aparentment, la senyora Elionor Marlowe és una ciutadana respectuosa de la llei. Però en realitat, porta una doble vida. De dia, treballa a la biblioteca amb els seus companys gats; però, de nit, torna a casa on l’espera una família de ratolins. La senyora Marlowe  realment és protectora de ratolins? o bé els engreixa per devorar-los un a un.

 

El Papu

Aquest conte és una versió de la història clàssica sobre el Tragaldabas i de com acaba sent vençut per una insignificant formiga, però amb la peculiaritat que està escrit per un dels clàssics dels contes en castellà a l’estat espanyol, en Pablo Albo. Amb un estil sempre divertit, diferent i peculiar. Aquesta versió és amable, desenfadada i amb un final menys tràgic que l’original, i és que lluny d’acabar amb la vida de l’antagonista, com ens narra el relat original, el dolent s’acaba integrant en el món del bo, un reflex de que en aquest cas el bé ha triomfat sobre el mal.

Sherlock Holmes y el cas de la joia blava.

Una joia dincalculable valor pertanyent a la comtessa de Moncar ha desaparegut del cofre de lhotel on ella sallotja. Sherlock Holmes, al costat del seu company el doctor Watson, investigaran tan misteriós robatori: pista a pista, pas a pas, donaran amb les claus per resoldre el cas

 

18 comentaris

 • Hola! Sóc en Sadurní Tudela, que amb d´altres companys mestres hem triat
  els llibres per a l´experiència “EXPLORADORS”.
  M´he llegit tots els comentaris.Crec que a Tercer teníeu quastre llibres molt “xulos”.Jo he disfrutat amb tots quetre. Us recomano sobre tot que llegiu tot el que trobeu de l´autor d´”Agutrot”, es a dir tot el de Roal Dahl. Un autor esplèndid i un il.lustrador magnífic: Quentin Blake.

 • marta (11 anys)

  Nosaltres l’Agu trot el tenim amb una tapa diferent i els ratolins de la senyora Marlow no el tenim pero suposo que deu ser molt divertit:)
  i l’Agu trot a mi m’ha agradat força perque és molt divertit pero de l’agu trot no et puc dir gran cosa mes perque fa molt temps que m’he l’he llegit i no me’n recordo de res més pero si de que agu trot volia dir tortuga perque es al revés i el Papu i el cavaller pepino són molt divertits. Bé, el que més m’ha agradat és el papu perque és curtet i molt divertit, però tots són molt xulos i et recomano:
  La fàbrica de nuvols,
  Maxi el aventurero,
  Els de High school musical,
  El meu pare és capità,
  en Maurici serrell suat
  quan la tina s’amaga,
  el comte dracula a Australia,
  els de ASTROSAURES,
  les petjades misterioses,
  la xurra,
  dema anirem al camp, Joan…

  BÉ ja em despedeixo una forta abraçada
  marta

 • jvendre2 (11 anys)

  Els de 3r sou molt bons llegint!
  Resumint els qye més heu recomanat són:
  La majoria de Geronimo Estilton (llegiu els comentaris dels companys)
  Maxi el aventurero, El llibre de la selva, El Pau plora…
  A veure si hi ha més companys que en recomanen!!!

 • joanpau serradell (11 anys)

  Hola Vendrell jo recomano un llibre: el de Geronimo Estilton a mi ma agradat molt!

 • alba teixido (11 anys)

  Recomano: el Pau plora

 • carlos ochoa (11 anys)

  Hola senyor Vendrell, recomano un llibre molt xulo: es el de Nadal Estilton, que el el podeu posar l´any que ve?

 • anna perez sabartes (11 anys)

  Hola senyor VENDRELL a mi m’han agradat molt al cavaller Pepino pel títol i la història, també el Papu i lhistoria del gatet tambe molt xulo tens que esta molt urgullos de si mateix i el de Geronim Stilton i a molta aventura molta molta molta.¿Te de tindre molta imaginacio no creieu ? I jo m’estic llegint els dels patins me’n he llegit dos que me’ls ha deixat la nena més llesta de la classe és diu MARTA FIGUERAS VALL, es molt inteligenta i tambe molt guapa, bueno m’ho he pasat molt bé amb tots als llibres que ha escrit voste vueno jo ja tinc que marxar pero sempre recordaré lo que li he escrit potser que alguna lletra me se’m olvidi.BUENO JA TINC QUE MARXAR ADÉU SENYO VENDRELL i que s’ho passi molt bé sempre. Molt besitos de part meva i fins un altra !!!!!!!

 • Ariadna Vila Segues. (11 anys)

  Hola senyor Vendrell!!
  A mi m’encanten els llibres de Geronimo Stilton (com per exemple es Nadal stilton o, els jocs del viatge,i l’amor es com el formatge, despedida de Ariadna.

 • alejandro servan. (11 anys)

  Hola senyor Vendrell, recomano un llibre que m’ha agradat bastant: el llibre de la selva.

 • joelgraellsmartinez (11 anys)

  Hola Vendrell que tal?
  El Papu es molt xulo li vaig posa un 5 i un que m’agrada molt es el Maxi el aventurero.
  Hi el Agu Trot.

 • Jaume fonoll (11 anys)

  Hola Sr. Vendrell,ami m’han agradat tots els llibres pero el que ma agradat mes es el PAPU

 • Marta Figueras Vall (11 anys)

  Hola Sr. Vendrell, m’han agradat tots els llibres pero el que m’ha agradat mes es EL PAPU perque es molt divertit, i no, no acaba aixi, acaba que en PAPU es fa amic de la familia.
  A mi tambe m’ha agradat molt El cavaller Pepino perque li regalen unes coses molt estranyes pero no me’nen recordo del final perque fa molt temps que m’he l’he llegit i jo et voldria recomanar Maxi el aventurero perque es molt divertit.
  Bé adéu, em despedeixo Marta

 • Guillem Arbós (11 anys)

  Hola vendrell.
  Man agradat tots els teus llibres.
  Tots els llibres hi he posat un 5.

 • Josep Segarra (11 anys)

  Hola Vendrell! Et vull recomanar el llibre de Geronimo Stilton La cursa mes boja del món!Fins una altra.

 • alba teixido estadella (11 anys)

  Hola Vendrell que tal ?¿ mira jo vaix llegir EL PAPU i em va agradar molt igual que tots els altres i jo ara vull que posis el Geronimo Stilton, una jornada estratagica del campió, es de futbol. Espero que t’agradi

  [adéu Vendrell]

  ALBA TEIXIDO ESTADELLA

 • Marina Albets (11 anys)

  Hola senyor Vendrell!. Et recomano el llibre del Gerónimo Stilton és molt divertit!!.Espero que t’agradi molt .Fins una altra adeu!!!

 • mariona marcén pujol (11 anys)

  Hola senyor vendrell agu trot no m’ha agradat gaire perque és molt llarg.

 • Maria Roca Minguell (11 anys)

  hola Vendrell que tal?????? Mira jo baix llegir aquestos llibres(el papu,el cavalle pepino).I jo vull recomanar un llibre que m’ha agradat molt.la marca es geronimo estilto i es diu cap al kilimanjaro. Adéu espero que tagradi el que te recomanat!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 
Go to Top