Exploradors 3r ESO

Aquest curs volem que els de 3r d’ESO continuin sent exploradors de llibres!

3r-eso-explo-imatge

Quin sidral de campament de Pascual Alapont

La novel·la narra les relacions que s’estableixen durant un campament d’estiu, explicades alhora i en primera persona des de la perspectiva de quatre adolescents que hi participen.

Per què no m’ho deies? de David Nel·lo

En Daniel OToole viu a Melbourne, i la Maria Sureda, a Barcelona. Dues persones aparentment sense lligams que descobreixen el que els uneix i també aprenen moltes coses sobre la complexitat de les relacions humanes.

Diagnòstic anorèxia de Marliese Arold

Explicat en primera persona, la novel·la podria ser la història de qualsevol jove, especialment noies, afectada per aquesta malaltia que es va estenent per la nostra societat, l’anorèxia. El relat explica el procés que porta a la protagonista a ser anorèctica.

Plens de ràbia de Pascual Alapont

Ningú dóna ni cinc per l’Enric. El seu futur s’ennegreix, però el seu destí depèn només d’ell mateix. Ser adolescent no és cap regalet…

En aquesta novel·la, en Pasqual Alapont, escriptor valencià de llarga trajectòria, explica una història que toca i s’endinsa en la realitat més nua.

Estiu a Menorca de Rafael Vallbona

Una colla de joves preparen les primeres vacances sols, a Menorca. Unes destrosses en un dels monuments megalítics de l’illa situen aquests nois i noies en una posició difícil: entre tensions i detencions, nits arran de mar, amors que es dibuixen a l’horitzó, els dies passen volant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 
Go to Top