Exporadors 1r

Nosaltres som els primers exploradors de Primària i ens agraden molt els llibres que estem investigant.

Els llibres són:  Ernest, Quatre petites cantonades de no res, Frederick, Els elefants mai no obliden , i El rei Jan i el Drac.

Quatre petites cantonades de no res

Un quadrat juga amb els seus amics rodons, però no pot entrar a casa seva perquè la porta és rodona. Entre tots busquen una solució.

 

Ernesto

L’Ernest, l’animal més fort i temut s’ha despertat amb una gana tremenda. Per calmar-la, escorcolla la sabana i busca una presa. Quan per fi la troba i està a punt de fer la gran urpada, l’ Ernest sent una veu que li recorda coses que el rei de la selva no ha d’oblidar mai.

Els elefants mai no obliden.

Història d’una cria d’elefant que va ser salvat i adoptat per una manada de búfals. L’elefant va créixer com un més de la família. Un dia, però, es va trobar amb un ramat d’elefants al riu i va haver de decidir amb qui volia viure. Si amb aquells que per aspecte eren com ell o amb els que l’havien vist créixer des de que era petit. Il·lustracions remarcables amb un joc de tres colors: blanc, negre i blau.

 

Frederick

Una família de ratolins, durant l’estiu, es dedica a recollir provisions per a l’hivern, però en Frederick és un ratolí poeta i en lloc  de provisions es dedica a recollir somnis, paraules, colors, etc i així l’ hivern farà de més bon passar.

 

El Jan, el Biel i el Marc construïen una cabana, un Castell inexpugnable per al rei Jan i els seus soldats. Un dia per lluitar contra dracs i bèsties… i després fer front a les criatures de la nit.

 

2 comentaris

  • Hola! Sóc en Sadurní Tudela que amb uns altres companys mestres hem triat els llibres per a l’experiència “EXPLORADORS”.
    Felicito a la Nere Sánchez que s´ha atrevit a opinar i ha demanat l´ajut del seu germà.
    Certament que l´”Ernest” és un llibre molt divertit, per`també m´agraden els altres tres, per exemple “Frederic”
    Ànims esteu començant un camí, que si continueu explorant porta molt lluny…

  • nerea sanchez peinado (11 anys)

    Hola, soc la Nerea Sanchez Peinado vaig a l’Escola Pia de Tarrega. Vaig a primer de primaria tinc una germana que es diu Lucia y ella és la persona que escriu aquest comentari yo sols li dicto. Bé d’aquests 4 llibres que ens vas recomanar sols m’he llegit un que es el de l’Ernest m’ha agradat moltíssim, perque m’encanten els lleons y també perquè sento una cosa que m’agrada molt però el problema és que no se com explicar-ho. Bé espero que em contestis per al msn de la meva germana adéu!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

 
Go to Top