Visita de l’alcalde de Manresa

Avui, dilluns 19 de juny de 2023, els alumnes de 6è de l’escola Bages hem rebut la visita de l’Excel·lentíssim Senyor alcalde de Manresa Marc Aloy. Ha estat el seu primer acte oficial del nou mandat, després de la presa de possessió d’aquest dissabte passat. 

 

L’equip directiu de l’escola ha inaugurat l’acte i, seguidament, hem anat plantejant els dubtes i propostes que ens han anat sorgint relacionats amb diferents temàtiques: l’escola verda, la mobilitat a Manresa i els equipaments municipals que permetin millorar la qualitat de vida dels manresans i manresanes. 

Ens agradaria destacar que, ens ha anat resolent els nostres dubtes i ens ha semblat molt proper i dedicat a la seva feina, amb ganes de posar-se a treballar a partir de les nostres inquietuds i propostes.

 

Finalment, li hem recitat dos poemes: el primer, L’Elionor de Miquel Martí i Pol, i el segon Canción del Pirata de José de Espronceda. 

Ens agradaria donar-li les gràcies per visitar-nos ja que ha estat una gran oportunitat, per a nosaltres, ha estat un moment emocionant que sempre guardarem al nostre record. L’escola també li agraeix la seva visita, i espera que es pugui repetir en futures ocasions.

També ha sortit la notícia publicada al Regió 7

Alumnes de 6è (Promoció 2014-2023)

Escola Bages, Manresa

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *