ENGLISH

JA TENIM EL CODI DELS LLIBRES D’ANGLÈS!

 

Bon dia!!!

Finalment ja tenim el codi per poder accedir als llibres!

Registra’t a Blink Learning des d’aquest enllaç:

https://www.blinklearning.com/home

  • Un cop dins introdueix el codi : CL27246155 a l’espai senyalat en groc a la imatge. Escriu les tevés dades personals i la contrasenya que tu vulguis.
  • Ara ja et podré acceptar i ja tindràs accés als llibres i altres recursos.

Recorda que el dilluns al matí ja començarem les activitats! Per qualsevol cosa, escriu-me un correu.  Bon cap de semana a tothom!

Marta G.

 

WELCOME EVERYBODY!

Hola nois i noies! Espero que tots i totes estigueu súper bé! Ara us explicaré com enfocarem aquest 3r trimestre tan especial. Mireu, hem decidit, juntament amb 5è, seguir treballant amb el llibre de classe “EXPLORERS”,  ja que pensem que és la millor manera de complimentar els objectius del curs d’una manera estructurada. D’aquesta manera per a vosaltres també serà més senzill , ja que esteu molt familiaritzats amb aquest format. De cada tema podrem afegir material de suport que us ajudin a entendre els continguts (vídeos, jocs,  diccionaris…). L’editorial ens facilitarà llicències gratuïtes per a tots vosaltres. Tan aviat com tinguem el codi per entrar us ho farem saber. El llibre, però, no és interactiu, és a dir, no podreu fer els exercicis de l’Activity Book on line. Podreu triar dues maneres de presentar la feina:

  • Fer els exercicis programats a l’Activity Book , fer una captura de pantalla i penjar-la al google classroom o enviar-la al meu correu (si no podeu disposar de massa estona a l’ordinador).
  • Fer els exercicis al google classroom (si podeu disposar de més estona)

Així doncs, cada dilluns rebreu les activitats que haureu de fer durant la setmana i que hauran de ser lliurades com a màxim el dilluns següent. Us deixo el meu correu per si em voleu enviar la feina, plantejar preguntes, suggeriments o qualsevol problema que pugui sorgir.

Us animo a treballar amb esforç  i alegria. Ja sabeu que quan voleu ho feu molt bé!

Una abraçada! Estem en contacte!

El meu e-mail és: marta.guitart@escolabages.cat

Marta G.