TRIA EL TEU CLASSROOM

        

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Primera setmana de curs

Ja hem passat la primera setmana d’aquest curs 2020-21 tan especial. Hem estat molt contents/es de tornar a l’escola després de tant de temps. Hem encetat el curs amb molta il·lusió i grans somriures malgrat estiguin amagats!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Última setmana del curs

Estimats nens i nenes,

S’acosten les revetlles i ja es comença a sentir olor d’estiu, això vol dir que ja ha arribat el moment d’acomiadar-nos del curs, encara que aquest any ho farem de manera ben diferent.

Hem passat un curs ben estrany, ens ha faltat el caliu de l’escola, les activitats compartides, els jocs i tants moments amb els companys i els amics . Però segur que tots haurem tret profit de la situació que ens ha tocat viure.

A tots ens hauria agradat celebrar el final de curs junts, gaudint d’un dia festiu a l’escola i també desitjar-nos bones vacances amb petons i abraçades. 

Aquesta vegada ho farem des de casa però igual de contents, amb una gran rialla i pensant en tot el que ens espera d’ara en endavant.

Gaudiu de les vacances i poseu-vos a punt per retrobar-nos al setembre amb més il.lusió i ganes que mai.

Bon estiu  !!! 

Petita mostra d’activitats

   Les 3R by eva luján - issuu   Fondo De Flores Secas: Peonía Beige, Protea, Ramas De Eucalipto ...   

COMENÇA L’ESTIU AMB LA NIT DE SANT JOAN…

“LA NIT DE SANT JOAN ÉS NIT D’ALEGRIA”

BONA REVETLLA!

BON ESTIU !!!

Us esperem al setembre…

Mestres Cicle Mitjà

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sessió d’esgrima

Informa : Laia Ara i Iván García

El divendres 6 de març va venir un monitor d’esgrima a fer-nos una classe.

Primer ens va dir el nom de les espases, es diuen : floret, sabre i espasa. Abans de fer servir les espases de ferro vam fer servir unes d’espuma per no fer-nos mal.

Per escalfar vam fer un joc que era un “pilla, pilla”. Havíem de tocar amb una  espasa d’espuma altres nens o nenes i si ens tocaven quedàvem eliminats però els altres ens podien salvar.

Quan vam acabar ens va ensenyar les postures que es fan servir a l’esgrima, endavant es  diu marxar i enrere trencar . Després vam fer parelles i vam intentar lluitar amb les espases d’espuma.

Per acabar vam posar-nos les proteccions: màscares i les jaquetes i vam començar a lluitar amb les espases de veritat.

Cliqueu la imatge per veure més fotos

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CONTE GEGANT: El bosc dins la motxilla

Publicat dins de General | Deixa un comentari

JORNADES CULTURALS 2020

VISITA DE L’IL·LUSTRADOR VALENTÍ GUBIANAS

Informa: Aura Antolín, Melanya Shadskaya i Àngel Bernet

Avui, 18 de febrer de 2020 ens ha vingut en Valentí Gubianas a l’escola Bages. El Valentí Gubianas és un il·lustrador. Ha il·lustrat més de 100 llibres. Ha vingut a dibuixar-nos el conte que hem escrit tots els nens i nenes de cicle mitjà que es titula “El bosc dins de la motxilla”. Ens ha agradat molt veure com anava dibuixant. Ha fet el dibuix amb tinta xinesa i ara nosaltres el pintarem.

 

Fotos Jornades Culturals

Publicat dins de General | Deixa un comentari

JORNADES CULTURALS 2020

Enguany les Jornades Culturals estan dedicades al món dels contes en motiu del centenari del naixement de Gianni Rodari.

Avui dilluns, 17 de febrer al cicle mitjà hem encetat les Jornades Culturals amb la visita de l’escriptor Isaac Palmiola, autor de la col·lecció de llibres Perrock Holmes.

VISITA DE L’ESCRIPTOR ISAAC PALMIOLA

Informa : Aicha Ahjir, Marta Barceló i Ahlam Benachour

L’ Isaac Palmiola ens ha explicat la seva vida i ens ha dit que des de ben petit ja volia escriure un llibre, quan anava a 3r o 4t ja tenia la idea de ser escriptor. A part de ser escriptor també és professor de català d’un institut.

Ens ha ensenyat i comentat els llibres de la seva col·lecció de Perrock Holmes. Ens ha explicat que per publicar aquesta col·lecció no va ser ell qui va anar a buscar una editorial si no que l’editorial buscava un escriptor i el van triar a ell.

Ens ha donat idees i trucs per escriure un conte d’aventures perquè sigui interessant. Diu que en una història hi ha d’haver uns protagonistes (bons), uns antagonistes (dolents) i un problema .

Al final ens ha signat els llibres i ens ha escrit una dedicatòria.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Les nenes i nens de 4t de l’escola Bages us desitgem BONES FESTES i FELIÇ JUBILACIÓ al nostre mestre d’Educació Física, Xavier Balet.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

XERRADA DE LA LLEVADORA MERCÈ GABRIEL

Informa: Carles Salas i Èlia Prat

El dimarts, 10 de desembre, una llevadora que es diu Mercè Gabriel, mare de la Núria Puig, va venir a fer-nos una xerrada sobre l’embaràs.

Ens va explicar com es va formant el nadó dins la panxa de la mare. Els primers tres mesos té la mida d’un kiwi i té mans, braços i els òrgans formats. Als 4 i 5 mesos té la mida d’una taronja, li han crescut les celles, el nas, els cabells, es llepa el dit i dóna patades. Als 6 i 7 mesos sent la veu i té la mida d’una papaia. Als 8 i 9 mesos està a punt per a sortir i nota la llum.

Després ens va ensenyar un nadó de plàstic i ens va explicar que els nadons estan dins d’un sac amniòtic i que estan connectats al cordó umbilical.

Finalment ens va ensenyar un conte molt bonic del creixement d’un nen o nena.

CLiqueu la imatge per a veure més fotos

Publicat dins de General | Deixa un comentari

APARELLS DEL NOSTRE COS

Informa: Meryem Brahimi i Chimaham Ifunanya
A medi hem fet el tema dels aliments i la nutrició. Hem estudiat que tenim l’aparell digestiu, l’aparell respiratori, l’aparell circulatori i l’aparell urinari.
A la classe vam haver de portar material per fer un mural sobre els diferents aparells que havíem estudiat. Vam fer grups de treball i ens vam repartir els diferents aparells.
El nostre grup estava format per: la Claudia P, l’Aleix i nosaltres, la Meryem i la Chimaham. A nosaltres ens va tocar l’aparell digestiu.
Vam fer la boca, la llengua, les glàndules salivals, la faringe, l’esòfag i l’estómac amb plastilina de diferents colors. L’intestí prim estava fet amb llana i l’intestí gros amb cotó fluix.
Primer, vam passar una mica de vergonya però va quedar molt bonic. ENS VA AGRADAR MOLT!

 

Veure més fotos

Publicat dins de General | Deixa un comentari