Les cooperatives ja estan en marxa

Les cooperatives escolars d’aquest curs ja estan en funcionament i gairebé constituïdes, a falta de fer els tràmits legals amb l’Ajuntament de Manresa, les classes de 6è A i 6è B ja han realitzat els primers passos com informar-nos de què es una cooperativa, decidir alguns càrrecs, informar-nos sobre com registrar la nostra cooperativa de forma legal i crear logotips dels nostres productes entre d’altres. Vam escollir també els nostres noms, ens direm CreArts i Km0.

Ens queden moltes tasques per fer encara i molta feina per endavant.

Aquest article s'ha publicat dins de cicle superior, General, primària i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *