El carnestoltes a l’escola Bages

Durant la setmana del carnestoltes vam seguir unes consignes que ens va dir el Rei Carnestoltes. El dimarts vam portar un barret o un accessori al cap, el dimecres dúiem un mitjó de cada color, el dijous havíem de portar un pentinat boig i el divendres cada classe vam elaborar un accessori que tingués relació amb el nom de la classe. La classe del Robert Scott i Edmund Hillary dúiem un piulet perquè eren exploradors, els de la classe de Jeane Baret una flor perquè era botànica i la classe de Marco Polo uns barrets Xinesos.
A la tarda els de 6è vam obrir la festa amb el ball de gegants després va venir el Manel Justícia ens va fer ballar i ens vam divertir molt.

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *