XERRADES A L’ESCOLA

Amb la bona voluntat d’apropar l’escola a la comunitat educativa, i a la població en general, hem programat xerrades de temàtica diversa.

Cliqueu al següent enllaç per seguir les xerrades que aquest curs 2017-2018 anem fent:

Xerrada internet segura i funcionament de la biblioteca

 

 

Publicat dins de Biblioteca, General | Deixa un comentari

Sortida dels alumnes de cicle superior a la central nuclear d’Ascó

El passat 16 de març els alumnes de la ZER van visitar la central nuclear d’Ascó. Una vegada hi van ser, el personal va entregar a nens i mestres les acreditacions pertinents i va começar la visita. La recepció es va fer a l’exterior de la central i posteriorment els van portar cap a una sala de reunions on es va explicar el funcionament de les instal·lacions mitjançant un video i amb els comentaris d’un guia. Més tard, es va donar temps per esmorsar i tot seguit els alumnes, per grups, van tindre que recopilar informació relativa sobre la central nuclear dins d’un espai especialmente dissenyat on els nens i nenes van disfrutar molt. Moltes de les activitats proposades eren vivencials i lúdiques, així que el procés educatiu va ser d’alló més entretingut. Per finalitzar la sortida, es van donar uns obsequis i es va fer una foto de grup per recordar aquest fantàstic dia.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

El dia 8 de març ha estat el dia Internacional de la dona. A l’escola és un tema que es treballa de manera transversal durant el curs, però aquest dies ho hem fet de manera més explícita.

Des del camp d’aprenentatge de Pau Casals ens han fet arribar una cançó en la que es treballa la igualtat.  Avui l’hem cantada tots junts.

A l’àrea de Festes i Tradicions hem realitzat un debat per tal de conscienciar-nos sobre la necessitat de la NO discriminació per cap tipus de raó.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cicle Mitjà i Cicle Superior fem de periodistes a l’escola

Els alumnes de CS i CM escrivim notícies per al bloc de l’escola en una sisena hora que l’hem titulat “Fem de periodistes”.

Ens hem repartit quatre càrrecs, que cada trimestre ens els canviarem: redactors, són els que redacten la notícia; correctors, són els que corregeixen el que redacten els redactors; propagandistes, són els que fan la propaganda de totes les noticies (la propaganda es penja a l’escola) i fotògrafs són el que fan les fotografies de les notícies.

Les noticies les anirem penjant a la següent adreça:

FEM DE PERIODISTES aula de Cicle Mitjà

FEM DE PERIODISTES aula de Cicle Superior

 

Publicat dins de Cicle Mitjà i Superior | 2 comentaris

Accions de l’Escola 1 d’Abril a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Els alumnes de la nostra escola van participar en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus celebrada al mes de novembre.

Ens van venir a gravar. Aquest vídeo és una petita mostra de les activitats que vam realitzar.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari