JUNTS ÉS POSSIBLE

És possible treballar junts, estar junts, animar-nos o plorar junts. Les emocions es contagien ja ho veureu quan veieu aquest vídeo.

Gaudiu-lo tant com jo l’he gaudit.

Tots junts!

 

M. Teresa Abellan Pérez

Quant a M. Teresa Abellan Pérez

Sóc mare, mestra d'educació especial, psicopedagoga i formadora en educació emocional; per mestres, infants i famílies. Des de fa molt de temps m'entusiasma, investigo i aprenc sobre temes socioemocionals. Crec imprescindible treballar l'educació emocional per a formar persones humanes, íntegres i amb habilitats socials suficients per afrontar els reptes socials i viure una vida plena. La meva altra gran afició: córrer i caminar per la muntanya.
Aquest article s'ha publicat dins de 2. GENERAL, Junts és possible i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a JUNTS ÉS POSSIBLE

  1. M’encanten aquest tipus de “performance” que es fan esporàdicament al carrer i la gent d’arreu s’apunta. Fa poc a Barcelona es va fer una en commemoració de Arts Futura, llàstima que per qüestions de feina no vaig poder-hi assistir.

    M’ha agradat molt el blog felicitats, el trobo molt interessant.

    Desitjo que també t’agradi el meu, una abraçada 🙂

    L’imperdible de ?’À?im?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *