Resum d’activitats de les Escoles Esportives. Primer trimestre 2015-16.

També podeu descarregar el PDF.

Multiesport


Aquest any a multiesport ens trobem els divendres de 18h a 20h. Hi participen alumnes a partir de 1r de primària, la majoria són de cicle inicial i intentem donar el màxim d’experiències motrius per tal de conèixer recursos per poder realitzar jocs i esports. També, mirem de practicar tots els esports que es fan a l’escola esportiva.

 Goalball

L’activitat de goalball l’hem començat els dimecres de complementàries, des de que finalitzen fins a les 18h. D’altra banda, tots els dimecres de 18 a 20h hi ha entrenament de goalball. El 24 d’octubre vam realitzar la promoció i el passat 20 de novembre vam participar a la I trobada d’escoles esportives de la ONCE a Madrid. Felicitats a tots/es els jugadors/es de goalball ja que van quedar en primer lloc!

Futbol

Tots els dijous de 18 a 20h ens trobem per fer futbol. El 24 d’octubre vam fer l’activitat de promoció i el 20 de novembre la I trobada d’escoles esportives de la ONCE a Madrid. Moltes felicitats a tots/es els/les futbolistes perquè van quedar en primer lloc.

Judo

El 24 d’octubre vam fer l’activitat de promoció de Judo i a la I trobada d’escoles esportives de la ONCE a Madrid. Van participar dues judoques i ho van fer molt bé!

 

Tàndem

A l’activitat de tàndem tenim un repte. Fer 500km! Cada mes fem una sortida i anem incrementant els quilòmetres. L’activitat està oberta a tots els nens i nenes a partir de 3r de primària.

Ja hem fet un total de 115km en 3 sortides i alguns ciclistes ja han aconseguit el mallot, obsequi dels 100km.

 Natació

Ens trobem tots els dimarts, dimecres i dijous a la piscina per fer la natació. El 31 d’octubre vam fer l’activitat de promoció. Alguns dels nedadors participen en clubs de forma inclusiva i per aquest motiu ens trobem un dissabte al mes per tal de fer un entrenament conjunt.

 Atletisme

Els atletes entrenen els dimarts a les pistes d’Hospitalet Nord. El 31 d’octubre vam fer l’activitat de promoció i el passat 12 de desembre ens vam trobar tots/es els/les atletes a l’Hospitalet Nord per tal de compartir un entrenament tots plegats.

 

Escoles Esportives Comarques

A Lleida i Tarragona han començat les escoles multiesportives que es duen a terme de forma quinzenal. S’han treballat diversos esports posant especial èmfasi al goalball per tal de preparar-nos per la I trobada d’Escoles esportives.

Pel que fa a l’activitat a Girona es fa una trobada bimensual per temàtiques, així, al mes de novembre vam fer una trobada de goalball i futbol sala.

 coles Esp