Primera trobada d’escoles esportives ONCE. Madrid 2015.

El passat cap de setmana del 21 i 22 de novembre es va celebrar a Madrid la primera trobada d’escoles esportives de l’ONCE. En aquesta trobada van participar nens/es dels diferents centres de recursos de l’ONCE a Madrid, Sevilla, Pontevedra, Alacant i Barcelona. Va haver-hi competicions de futbol sala, de goalball i de judo.

 

L’equip de goalball va estar format per 3 nens/es de l’escola esportiva de Tarragona i 3 nens/es de l’escola esportiva de Barcelona.

Cal felicitar a aquest equip pel fet de treballar com equip i per guanyar el campionat.

Des del CRE ONCE Barcelona vem fer una trobada prèvia el dia 24 d’octubre de totes les escoles esportives de les províncies de Catalunya: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona per tal de seleccionar 15 esportistes dels diferents esports.


 

 

 

 

 

Pel que fa a l’equip de futbol hi havia un total de 8 jugadors/es, 6 d’aquests participaven a l’equip de futbol sala B2, categoria per nens/es amb resta visual i 2 van participar als exercicis i partits amb els jugadors de futbol sala B1 categoria per nens/es cecs.

També cal felicitar a aquest equip pel seu joc col·lectiu i per guanyar el campionat


Finalment, en judo vam comptar amb la participació de dues judoques de Barcelona.

També felicitem a les dues judoques per la seva entrega.

 

El cap de setmana va destacar per una bona convivència entre els nens/es de les diferents escoles esportives i un bon ambient entre els entrenadors i especialistes d’educació física dels diferents Centres. Els nens/es van conèixer nous companys i van poder gaudir de la convivència a tots nivells. Tot això, va fer que hi hagués un molt bon ambient general.

Cal agraïr a tots/es els entrenadors/es de les escoles esportives de Catalunya que treballen durant tot l’any i fan possible que poguem participar en activitats com aquesta.

Per acabar us deixem un parell de links de diferents programes de televisió que van emetre imatges de la trobada.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/espana-directo/ed-once-241115/3377479/

http://www.rtve.es/m/alacarta/videos/sorteos-once/sorteo-once-22-11-15/3373989/?media=tve

Minut 32:08 al 33:34 de España en Directo. Podeu visualitzar una mostra dels jocs.

ESCOLES ESPORTIVES – CRE ONCE BARCELONA