XXIII Festa de l’esport al CREDV ONCE Barcelona. 8 maig 2015.

Amb la participació de 120 alumnes i comptant amb la inestimable col·laboració dels mestres itinerants del nostre centre, hem pogut reeditar la nostra festa amb un gran èxit de participació i amb una renovada il·lusió.

La nostra Festa de l’Esport té tradicionalment un format de Gimcana.

Aquest any els alumnes de 3r de primària fins a 4t d’ESO han pogut participar en quatre esports al matí: Natació, Futbol Sala, Atletisme i Goalball. A la tarda van passar per diferents tallers com el de tàndem, agilitat, jocs cooperatius, activitats dirigides de ball, circ, bàsquet beat, jocs de força i expressió corporal. Tot amb un format molt educatiu i lúdic esportiu. Com cada any la presencia dels mestres de cas ha dotat la Festa d’un caire molt pedagògic fet que ha permès complir els objectius previstos relacionats amb la cooperació, participació, les habilitats socials i la pràctica esportiva. També hem pogut comptar amb 56 alumnes de l’escola del treball pel matí i 24 alumnes de l’ Universitat Blanquerna per la tarda i 9 de la Casa d’Oficis del Centre Cívic el Coll; a tots els quals donem les gràcies per la seva col·laboració.