Neymar Jr. juga el seu partit més especial a l’ONCE amb nens i nenes cegues

Barcelona, 14 de maig de 2015 (ONCE).- El davanter del FC Barcelona Neymar Jr. és un jugador amb una enorme solidaritat i capacitat de transmetre alegria. Ho hem pogut comprovar a l’ONCE Catalunya, on ha visitat a un grup de nens i nenes cegues. I podríem dir que ha jugat el seu partit de futbol més especial. Ho ha fet amb una pilota de picarols i amb els ulls tapats amb un antifaç ha estat capaç de fer dos gols de penal. Així ha pogut experimentar en primera persona com els futbolistes cecs practiquen el seu esport preferit.

Neymar Jr. ha compartit una hora amb una vintena de nens i nenes afiliades a l’ONCE, molt curiosos, que li hem fet tot tipus de preguntes. També s’ha fotografiat amb ells, ha signat autògrafs a tothom i ha pogut conèixer les històries del Jordi, l’Arense, la Mar…


Dos nens li han regalat el conte en Braille i adaptat en relleu “Cantem i juguem”. També li han obsequiat amb una pilota amb picarols. Finalment, ha signat en el llibre d’honor de l’ONCE. I ha marxat molt content de l’experiència viscuda, com sempre, amb un somriure.


Font d’informació: Gabinet de Comunicació ONCE Catalunya. Tel. 93 238 10 07/ 08