REPTE ILUNION. Participa en la cursa “OXFAM TRAILWALKER”.


REPTE ILUNION

El dia a dia no deixa de ser un seguit de petits i grans reptes. Som un equip que tenim un REPTE.

Ramon Coma / José Ángel Pérez

Toni Gonzàlez / Adrià Agustina

Àngel Ávila / David Huguet

Aquest repte no és només personal, és un repte col·lectiu, amb tu i amb la societat. Tots els components som persones relacionades amb l’ONCE i tres dels sis també afiliats. El nostre REPTE és córrer 100 km tots junts però d’una manera solidària, participant en la cursa OXFAM TRAILWALKER que organitza OXFAM INTERMON. Es tracta d’apuntar-se com a equip i recaptar diners per a aquesta organització sense ànim de lucre que anirà dedicat íntegrament als seus projectes.

Podràs fer donatius al nostre equip a la pàgina web d’OXFAM INTERMON el que ens donarà la possibilitat de participar en aquest REPTE a nosaltres i a tu si és que vols seguir-nos, ens diem REPTE ILUNION. Twitter: @Reto2015OIT

Per al desenvolupament d’aquest repte tenim el suport d’ILUNION que representa a la perfecció el que volem transmetre: Il·lusió per complir un repte i unió perquè és un repte en equip en haver de finalitzar la cursa tots junts, sense oblidar la resta d’aspectes amb els quals ens identifiquem amb ILUNION: esforç, compromís amb l’ONCE, il·lusió per un projecte, inclusió per a les persones amb discapacitat, esperit de superació i, per descomptat, solidaritat.

QUÈ US DEMANEM?

  • Que feu un donatiu directament a la pàgina del nostre equip que tenim a la web d’OXFAM INTERMON. Això ens donarà dret a poder participar si aconseguim els 1500€ necessaris:

http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2015/G5/repte-ilunion

  • També podeu enviar un SMS amb el text “TW G5” al 28018. Donareu 1,20€ directament a INTERMON OXFAM en nom del nostre equip.
  • Que ens seguiu a Twitter: @Reto2015OIT
  • Que feu difusió d’aquesta carta al màxim de gent possible.

Si voleu saber el que fa aquesta organització ho podeu consultar a la seva pàgina web:

http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca

 Els kilòmetres canvien vides!

MOLTES GRÀCIES PER LA TEVA SOLIDARITAT

Equip RepteILUNION