Publicació del llibre “565 Juegos y tareas de iniciación deportiva adaptada a las personas con discapacidad”

Els nostres companys Antonio Tomás Blanco i David Huguet, del Servei d’Esports del CRE ONCE Barcelona, ens fan arribar informació sobre la publicació del llibre “565 Juegos y tareas de iniciación deportiva adaptada a las personas con discapacidad”, en el que han col·laborat en la redació del capítol dedicat a la inciació esportiva adaptada a les persones amb discapacitat visual. Podeu trobar temes com la inclusió en l’esport convencional (orientacions didàctiques), atletisme, goalball (un esport específic per a tothom), natació, futbol sala, i activitats a la natura.

Aquest és un altre llibre d’Educació Física, aquest més adreçat a donar recursos per la pràctica dels diferents esports. Tal i com indica la seva ressenya: “Aquest llibre ofereix, en un sol volum, les modalitats esportives més habituals, sense deixar de banda les activitats a la natura, adaptades per a les persones amb discapacitat. El lector trobarà una àmplia varietat de recursos, desenvolupats per especialistes de cada disciplina, per a la iniciació esportiva tant en un entorn inclusiu com en un grup format exclusivament per persones amb discapacitat.

Els continguts estan agrupats en funció de les discapacitats físiques, visuals i intel·lectuals, tenint present tant, les modalitats esportives convencionals adaptades, com les modalitats esportives específiques de cada discapacitat, oferint així un ampli catàleg d’activitats que seran útils en diversos entorns.

Aquesta obra és una eina de gran valor per al dia a dia dels educadors, tècnics esportius i altres persones vinculades amb l’educació física i l’esport.”

Podeu trobar més informació a l’enllaç.