Alba de Toro, una exalumne del CRE ONCE Barcelona presenta el seu llibre.

L’Alba de Toro, exalumne del CRE ONCE Barcelona, ens fa arribar la seva invitació per assistir a la presentació del seu llibre “Los colores de un sueño”, Ed. Plataforma. el proper 9 de maig, a les 19h de la tarda, a la Llibreria Alibri de Barcelona.

“Em fa molta il·lusió dir-vos que he escrit un llibre sobre els nens d’Anantapur, el poble de l’India on vaig estar vivint i ensenyant informàtica i vida diaria a nens invidents.

És un llibre curt i el publiquem amb l’editorial Plataforma, i els drets d’autor van destinats a projectes de discapacitat de la Fundació Vicenç Ferrer. Mentre escrivia el llibre he estat pensant moltíssim  en tots vosaltres, en tots els professors que m’heu ajudat tant a mi i a la meva famílioa des que era petita! Al llibre parlo molt del CRE i de la feina que fèiem junts, i us volia donar les gràcies perquè realment ha estat una ajuda imprescindible! He tingut moltíssima sort de comptar amb tant de suport, mooooltes gràcies!

Em faria molta molta il·lusió que vinguéssiu a la presentació del llibre, el dia 9 de maig a les 7 de la tarda, a la llibrería Alibri de Barcelona.

Aviat us enviaré l’invitació oficial, seria molt maco que hi fóssiu!

Una abraçada!!!!”