Premi INNOVA 2012 al servei educatiu del CRE ONCE Barcelona “Música a les mans”

Premi INNOVA 2012 "Música a les mans"

Premi INNOVA 2012 "Música a les mans"

Equip de música i Direcció del CRE

Equip de música i Direcció del CRE

 

 

 

 

 

 

El CRE ONCE Barcelona ha estat guardonat en la Cinquena edició dels premis INNOVA  que reconeixen el valor didàctic, creatiu i innovador dels nous productes i serveis de les empreses expositores d’Expodidactica.

El saló Expodidàctica de Fira de Barcelona va lliurar el passat 21 de març de 2012, a les 19 h, al Palau 2 del recinte de Gran Via, els Premis Innova als productes i serveis educatius més innovadors, didàctics i creatius dels últims dos anys. Els guanyadors d’aquesta cinquena edició en les categories de producte i servei respectivament són “El repte de la ciutat ecològica de LEGO”, de l’empresa Ro-Botica Global, S.L. i “Música a les mans”, una iniciativa per afavorir la inclusió dels estudiants amb dèficit visual, desenvolupada per CRE ONCE Barcelona.

Més informació a la Nota de Prensa de l’Expodidàctica.