LLibre “Escuchando a los niños: testimonios de menores ciegos de todo el mundo”

Portada del llibre

Portada del llibre

Escuchando a los niños: testimonios de menores ciegos de todo el mundo.

Madrid: CINCA, 2009 (Cermi.es; 41)
 

 

 

Selecció d’històries de nens cecs tant alegres com tristes; de comunitats obertes a acceptar la diferència, de comunitats que la persegueixen; de famílies compromeses amb la cura i l’atenció dels seus fills, però també de famílies que se’n desprenen davant la impossibilitat d’afrontar una responsabilitat que els sobrepassa… Són testimoniatges diversos —i en moltes ocasions fins a contraposats— de nens i nenes per als quals aquest llibre serà el seu missatge d’esperança i el premi a una vida de superació personal.

Document en format PDF: http://www.cermi.es/NR/rdonlyres/71F353B1-DDB9-4217-A2C8-99F4D7876EBD/26764/Escuchandoalosninos.pdf