Joc “coser botones” de Miniland Educational que incorpora el Sistema Braille

Imatge del joc coser botones

El Joc anomenat “coser botones” de la firma Miniland Educational que porta ja incorporada de sèrie l’escriptura en Sistema Braille.

El joc està constituït per una sèrie de fitxes que poden tenir de 1 a 5 foradets, el número en Braille i tinta corresponent al nombre de forats que hi ha a la fitxa, i un conjunt de cordons de “bamba”. Es tracta d’anar fent passant les fitxes per un dels cordons seguint models o seriacions predeterminats com si anéssim cosint botons. Per exemple: 1,3,1,3,1,…, 2,1,5,2,1,5,…, etc. Així doncs, l’objectiu d’aquest material és estimular les destreses digitals i manuals, alhora que, si convé, treballem el concepte de número de l’1 al 5 i la seva representació simbòlica en Braille i tinta en relleu, com els números de la caixa aritmètica.

El joc també té varietat de colors en els seus components, però aquest atribut no és significatiu, únicament és de caire atractiu.

Des del DOIED volem contactar amb el fabricant per felicitar-los per la iniciativa d’incorporar el Braille en sèrie i oferir-los el nostre assessorament cara a d’altres materials futurs.

2 thoughts on “Joc “coser botones” de Miniland Educational que incorpora el Sistema Braille

  1. mcorbel1 Post author

    Podeu veure una mostra del Joc al laboratori de Ciències. En Miquel Albert en disposa d’un de mostra. Segur que ell us podrà informar de qualsevol dubte que tingueu i us el mostrarà molt amablement. També el podeu trobar a l’Abacus.
    Salutacions! M Teresa

Comments are closed.