“L’arbre màgic de les paraules”

L’arbre màgic de les paraules

“L’arbre màgic de les paraules” és un joc didàctic multimèdia especialment elaborat per a nenes i nens amb ceguesa o deficiència visual, de 4 a 7 anys, dissenyat per professionals amb experiència en l’educació de persones amb discapacitat visual i en la creació de jocs informàtics.

L’objectiu és proporcionar un joc d’ordinador accessible a les necessitats i als interessos d’aquesta població. “L’arbre màgic de les paraules” acompleix les normes d’accessibilitat i del “disseny per a tots” i també el poden fer servir nenes i nens vidents, sense discapacitat visual. Consta d’un conte interactiu, escrit en 4 capítols.

El podeu descarregar a la pàgina d’Educació de l’ONCE (Recursos, contes)

El CRE disposa de dos exemplars en CD, que estan a la vostra disposició a Tifotecnologia/Informàtica en servei de préstec. El CD s’acompanya del conte en Braille.