Definim Remeis (RAS).-

Quan utilitzem en el centre d’interpretació COOPERIS REMEIS o més encara en les jornades i el curs REMEIS el concepte Remeis (RAS), ens referirem a:

Exemple de situació rica amb interacció i amb cooperació

 

1.- Remeis a Aprendre a Aprendre (RAS) és l’aprenentatge de recursos estratègics mentals per a entrenar i millorar la interacció social. També és pot entendre com a tot aprenentatge dels Remeis a Aprendre a Aprendre a Decidir. per aprendre cal incidir en la cooperació i en la presa de decisions.

2.- Remeis són per tant recursos als quals podem recorrer per aconseguir millorar els nostres aprenentatges i els seus processos, per mitjà de decisions. S’apren més i millor sobre allò que decidim i que tenim que resoldre dilemes. Recursos són tècniques estretes de models psicològics, de testimonis de persones (biografies, testimoni, etc), d’exemples així com també de la literatura, el cinema  i el teatre. Existeixen tècniques psicològiques que són molt efectives, pràctiques i que se les pot aplicar un/a mateix/a.

3.- Es poden fabricar Remeis dels recursos psicològics EFT, EMDR, G.C. etc.. Els remeis se’ls fabrica la mateixa persona que els ha d’usar, això suposa un entrenament mental sol, amb ajuda i/o amb cooperació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *