19.- Dos nous cursos CERADAI.-

En marxa dos nous cursos.

Els continguts i competències que treballen són:

1.- Introducció als principis científics i als valors sòcio psicopedagògics sistèmico competencials de la inclusió social i educativa.

2.- Dissenyar activitats i programar-les dins de l’organitzaciód de l’aula en el treball personalitzat, en grups i en la formació d’equips,

3.- Les 8 intel.ligències múltiples, les 8 competències bàsiques transversals, els 8 Remeis Aprendre a Aprendre i els 8 jocs EDU.Curts.

4.- L’avaluació per competències, per processos i per resultats.

5.- La informació de trobades i d’intercanvis d’experiències metodològiques innovadores.

Un  curs de 30 hores i un altra curs de 100 hores.

El de 30 hores és presencial.-

Nom de l’activitat.Curs

La pràctica reflexiva en el treball per competències bàsiques transversals en els processos efectius de desenvolupament metodològic (PEDM). Metodologies des de la pràctica inclusiva CERADAI per esquemes mentals PEDM.

Lloc. Tarragona    Organitza: CERADAI

El de 100 hores és a distància.

Nom de l’activitat. Curs

La programació didàctica amb la pràctica reflexiva per competències bàsiques transversals  i en la diversitat dels ritmes d’aprenentatge. Segons la pràctica inclusiva CERADAI per esquemes mentals PEDM durant l’any 2011.

…………………………………………………………………………………………………………………

El curs a distància acaba en el mes de juliol de 2012.

El curs presencial acaba en el mes de maig de 2012.

Els dos cursos ajuden al professorat en l’estímul i el desenvolupament unificat dels jocs EDU.Curts, així com de la resta de Remeis a Aprendre a Aprendre i en l’autonomia de l’aprenentatge.

Són cursos que permeten la iniciativa del professorat en millorar les seves pròpies competències per mitjà de situacions reals, d’aprenentatge servei, en la recerca acció i la pràctica reflexiva, amb l”assaig i l’ entrenament.

Més informació:

info@cooperis.cat


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *