AIGUA A LA LLUNA?

Alguns dels alumnes de CMC han comentat la notícia que ha començat a córrer sobre la presència d’aigua a la Lluna. Us recomano l’article penjat a la pàgina web de la NASA en Castellà (teniu el link de la NASA al marge del bloc). L’article esmentat està en aquesta URL:

http://www.lanasa.net/Nasa/Nasa/Nav_Nasa_News.asp

Aigua a la LlunaEn síntesi l’article diu: “(…) El pasado 9 de Octubre, la sonda LCROSS impactó sobre el cráter Cabeus, situado cerca del polo sur lunar. El impacto provocó un inmenso agujero de entre 20 y 30 metros de anchura. (…). El equipo se concentró en los datos de los espectrómetros del satélite, que proporcionan la información más definitiva sobre la presencia de agua. Un espectrómetro analiza la luz emitida o absorbida por los materiales que ayuda a identificar su composición.”

 

Quin profit pot tenir trobar aigua a la Lluna? (Inseriu els vostres comentaris)

Quant a OLGA VILLAGRASA FLORES

Sóc biòloga i treballo a l'institut IES BAIX PENEDÈS, al Vendrell (Tarragona). Des de l'any 2001 som inclosos dins el projecte d'Escoles Verdes. Des de l'any 2004 sóc Dinamitzadora d'Escola Verda d'aquest centre. Nosaltres treballem des de la figura del COMITÈ AMBIENTAL, constituït de manera voluntària per unes 3 ó 4 dotzenes d'alumnes compresos entre 12 i 18 anys i uns 2 o 3 professors. Aquest comitè esdevè l'autèntic motor de les nostres actuacions que sempre intenten implicar al màxim nombre de gent amb activitats molt diverses com ara: teatre, concursos literaris, plantades d'arbres al pati del centre, reciclatges de paper, xerrades sobre ecologia o medi ambient dutes a terme per conferenciants amb carisma, ... El nostre lema és: "Un petit pas per l'institut, però un gran pas pel medi ambient".
Aquest article ha estat publicat en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *