Trobats indicis de vida a Mart?

WASHINGTON, ESTADOS UNIDOS (23/NOV/2012).- Las declaraciones hechas por John Grotzinger, el líder de la investigación que realiza el explorador Curiosity en Marte, han creado revuelo y especulaciones sobre la posibilidad de haber encontrado evidencias del algún tipo de vida en el planeta rojo.

Però…

Gabriela Frías, jefa de comunicación del ICN, comentó en entrevista que “hubo un mal manejo de la información” que dio Groetzinger, “la NASA no ha lanzado ningún comunicado que revele los supuestos resultados de Curiosity”.

Por ahora el explorador marciano ha descubierto inconsistencias geológicas, zonas fluviales, objetos brillantes y que la composición del suelo de Marte es similar al de Hawaii.

Quant a OLGA VILLAGRASA FLORES

Sóc biòloga i treballo a l'institut IES BAIX PENEDÈS, al Vendrell (Tarragona). Des de l'any 2001 som inclosos dins el projecte d'Escoles Verdes. Des de l'any 2004 sóc Dinamitzadora d'Escola Verda d'aquest centre. Nosaltres treballem des de la figura del COMITÈ AMBIENTAL, constituït de manera voluntària per unes 3 ó 4 dotzenes d'alumnes compresos entre 12 i 18 anys i uns 2 o 3 professors. Aquest comitè esdevè l'autèntic motor de les nostres actuacions que sempre intenten implicar al màxim nombre de gent amb activitats molt diverses com ara: teatre, concursos literaris, plantades d'arbres al pati del centre, reciclatges de paper, xerrades sobre ecologia o medi ambient dutes a terme per conferenciants amb carisma, ... El nostre lema és: "Un petit pas per l'institut, però un gran pas pel medi ambient".
Aquest article ha estat publicat en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *