Nou projecte!

Aquest 2n. trimestre ens hem d’afanyar amb la feinada que tenim…..Després de recollir l’opinió dels alumnes de la classe i degut a l’interès que molts nens i nenes teniu pel tema informàtic farem el projecte sobre aquest tema però començant des de molt lluny….els primeres dibuixos,lletres,abecedari i acabarem  programant  i fent els nostres propis jocs, històries i animacions. Per anar calentant motors aquí teniu el Power Point  De la pedra a l’ordinador.

[slideshare id=43253487&doc=delapedraalordinador-150106123820-conversion-gate02]

Aquest article s'ha publicat dins de CASTELLANO, CATALÀ, INVESTIGUEM, TIC i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *