Taller Hannah Höch

En un dels tallers proposats en aquest curs, els alumnes de 4t, 5è i 6è s’aproximen  al  dadaisme, moviment sorgit  després de la 1a guerra mundial com a forma d’expressió artística,  i a les obres artístiques de Hannah Höch  aportant una valoració crítica de la seva obra i del moviment artístic.

Presentem als alumnes el tema del dadaisme i              l’artista Hannah Höch amb aquesta presentació.

Abans d’arribar a l’obra artística final, els alumnes han  de preveure la producció de les seves obres realitzant un petit quadernet amb l’objectiu d’argumentar i planificar tot el procés de les seves feines, des de  la  previsió de recursos, materials, i finalment  la materialització de les seves obres dadaistes  emprant conceptes i materials relacionats amb el collage segons les obres de l’ Hannah Höch.

Abans de la realització del taller es programa els objectius d’aprenentatge, criteris d’avaluació, àmbits, dimensions i competències que es vol treballar, així com les activitats i la temporalització i que quedaran reflectides en el  document Programació taller Hannah Höch

Finalment, i acabada la feina, una mostra del resultat de les obres  dels alumnes ens revela que van fer seva les idees de l’artista dadaista alhora que gaudien de la feina i deixaven anar la seva creativitat.

Aquest article s'ha publicat dins de INVESTIGUEM, NEWS i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Taller Hannah Höch

  1. Ramon Martí Montesa diu:

    Moltes felicitats. M’ha agradat molt el taller i el proposaré com una possibilitat de treball, tant a nivell coeducatiu com per a la proposta de creaivitat i cineixement del Dada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *