Yayoi Kusama

En els tallers  de segon cicle ( 4rt, 5è i 6è ) d’aquest curs, ens hem aproximat a l’art de l’artista i escriptora japonesa Yayoi Kusama, que es caracteritza per la repetició de patrons infinits amb cercles multicolors, punts i pigues. L’autora descobreix i experimenta amb l’escultura, la fotografia, el vídeo, el collage, la performance…qualsevol mitjà és vàlid si li permet expressar-se.

Conectar amb l’art de la Yayoi ha estat relativament fàcil per part dels alumnes ja que les seves obres son colorides, amb formes abstractes i amb l’atractiu d’estar recobertes de punts. Tant la vida de l’artista i  les seves vivències personals li donen un caràcter singular a les seves obres plàstiques que de seguida va interessar als alumnes.

Després de planificar tot el procés de producció, recursos i materials, els alumnes van començar a realitzar els treballs plàstics recreant les obres de Yayoi Kusama. En aquest cas sels demanava tres obres artístiques especificades en la Programació Yayoi Kusama. Els alumnes van  experimentar individualment amb fotografies, collages i diversos materials plàstics  i van realitzar un mural cooperatiu amb els elements utilitzats en les obres de la Yayoi Kusama. En acabar el taller es demanava una autoavaluació  per part de  l’alumne i la valoració del taller.

Algunes de les obres plàstiques dels alumnes.

 

Aquest article s'ha publicat dins de Tallers i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *