Visita a la biblio

bibliobellvitgeAvui ens hem mirat el full de la programació de la biblioteca de Bellvitge del mes de novembre. Van llegir i comentar les activitats que hi ha programades per tot el mes. Després van fer aquesta activitat fixant-nos molt en les dades i la informació que llegien i interpretaven.hansel-i-gretel
Dies abans havien estat fent una visita a la biblioteca de Bellvitge.Van veure primer l’exposició de Bellvitge 50,un recull de fotografies del nostre barri des de que van començar a fer els primers blocs. Després la Pilar, la bibliotecària ens va explicar com funciona el préstec de llibres i ens va ensenyar diferents llibres que després ens van endur a l’escola.

Alex i Mayra  3r

Aquest article s'ha publicat dins de CATALÀ, NEWS i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *