Projecte inici

La idea d’aquest projecte sorgeix a la classe de 5è a començament de curs quan els nens i les nenes realitzaven l’activitat plàstica com fer un autoretrat. Per introduir-nos a l’activitat van observar diferents retrats de diferents il·lustradors-es que de manera molt diferent ens expressaven el que volíem dibuixar. D’aquí va sorgir la idea que les imatges ens parlem, i ens expressen allò que l’autor-a vol comunicar-nos, i tot seguit ens van plantejar que sabiem ben poc del món de les imatges i que potser podria ser una bona línia d’investigació per engegar un projecte.

Aquest article s'ha publicat dins de INVESTIGUEM i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *