Tallers

Aquest trimestre els nens i les nenes del Cicle Mitjà han fet 3 tallers diferents,i ens ha quedat d’allò més bé!tallers (3)

  1. Taller de Collage. Amb l’ Esther han treballat aquesta  tècnica artística que DSCN1608consisteix  en crear  una imatge enganxant utilitzant  materials diversos com paper,gomets, revistes,diaris.Les làmines han quedat molt maques.
  2. Taller música i emocions. A  partir d’una peça musical queMusica 1 Gurleen el Paco ha suggerit, i amb la idea d’una emoció com la por , els sentiments envers l’escola i  una mica d’imaginació s’han aconseguit dibuixos molt creatius.
  3. Taller de volum. Amb  la Maribel DSCN1587 (2)s’han fet escultures i mòbils segons  l’artista   Alexander Calder. Després de conèixe’ l  i  fixant-nos  en  les formes i colors que Calder utilitzava,s’han utilitzat objectes reciclats com caixes,porexpan,i taps d’ampolla per fer unes boniques  creacions artístiques.
Aquest article s'ha publicat dins de NEWS i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *