El castell de Potaxixa Mixa – Mixa

Avui comencem un nou apartat  El Llibre del mes,on recomanarem els llibres que ens hagi agradat més a l’estona de lectura. Clicant la imatge del llibre entrareu a la pàgina de Geronimo Stilton on hi ha activitats per llegir, escriure, dibuixar i jugar 🙂

Geronimo Stilton invita a la seva àvia i quan torna a mig camí es para el cotel castell de potaxixaxe i es topa amb un Castell.En Geronimo truca però no té cobertura.En el Castell té molts ensurts fins que es dona conte que és un ratolí bromista que té una botiga d’articles i jocs per Carnaval i Halloween.M’ha agradat molt!
Geronimo Stilton. Editorial Destino.

                                                                 Andrea Solano 4rt.

Aquest article s'ha publicat dins de LLIBRE DEL MES, llibres, NEWS i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El castell de Potaxixa Mixa – Mixa

  1. jordan diu:

    tinc un nou joc se llama rachrt i clan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *