Visita a l’ajuntament de l’Hospitalet

El dia 23 de maig vam anar a fer una visita a l’Ajuntament de l’Hospitalet. Vam sortir a les 9:00h del matí de l’escola i vam agafar les llibretes, l’esmorzar i l’estoig. Vam anar caminant fins a La Farga. Ens va rebre una monitora i vam anar a un lloc tranquil, vam seure a terra i ens va explicar coses de l’Ajuntament. La monitora ens va donar un dossier amb activitats senzilles sobre l’Ajuntament que vam respondre entre tots.

Després vam caminar fins l’Ajuntament i pel camí ens van dir que ens fixéssim en l’escut de l’Hospitalet. Així ens vam adonar que surt per tot arreu. Vam esmorzar a la plaça de l’Ajuntament durant uns 15 minuts.

Quan vam entrar a l’Ajuntament ens va rebre un ajudant de l’alcaldessa i ens va dir que entraríem en la sala de plens i que estiguéssim en silenci perquè hi havia gent treballant. Aleshores vam pujar les escales i ens vam seure a les butaques de la sala. La monitora ens va explicar com era la sala i on es seien les diferents persones: l’alcaldessa, els regidors, els secretaris, el tinent… Durant l’explicació va venir l’alcaldessa,la Núria Marín , i vam parlar amb ella.També vam dir com milloraríem  l’Hospitalet i la nostra escola: volíem una piscina, un gimnàs, un camp de futbol i una muntanya russa!

Quan va marxar l’alcaldessa, vam jugar a ser polítics i vam simular una reunió a la sala de plens. Va ser molt divertit! Quan vam arribar a l’escola vam escriure tres desitjos que enviarem a l’alcaldessa per millorar l’Hospitalet.

Maria i Lucia,4rt.

Aquest article s'ha publicat dins de NEWS i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Visita a l’ajuntament de l’Hospitalet

  1. Lucia diu:

    Me gusta la foto de alcaldesa y nosotros

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *