Un dia a la lluna

Jaumee

Un dia, vaig anar a la lluna, amb la meva amiga Naiara, ens van posar el vestit espacial, vam agafar un coet i cap a la lluna van anar! Va passar molt temps fins arribar a la lluna, jo vaig ser la primera que va posar el peu a la lluna, després va ser la Naiara.Tot era fosc i molt estrany.Vam començar a jugar, i vam escoltar un soroll, vam caminar i caminar, i cada vegada el soroll era més fort. I de sobte vam veure algú i vam començar a córrer però van escoltar : – No correu, sóc bo,no em tingueu por! Qui ens parlava era un habitant de la lluna i al poc temps vam començar a jugar i vam ser molt bons amics.

MAYRA 4rt.

Aquest article s'ha publicat dins de CATALÀ i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *