CONTES COMPARTITS

Les dues escoles de Constantí i la biblioteca municipal participem en un projecte comú anomenat “Contes compartits”. Aquest projecte neix gràcies a la col•laboració i coordinació d’aquestes tres entitats i a la participació dels nens de les dues escoles.
La proposta consisteix en escriure i il•lustrar uns contes que comencen i acaben diferents nens de les escoles del poble. Aquests contes tenen com a protagonistes les mascotes de les dos escoles i la de la biblioteca. Aquestes mascotes són la formiga Mirmiga, el Cuc Tantí i la rateta Teca.
La experiència està sent molt positiva. Aquí teniu unes fotos de l’intercanvi que vam realitzar amb l’escola Mossèn Ramon Bergadà. Els alumnes de l’escola Centcelles vam anar allà a llegir i exposar els contes que havíem començat per a què l’altra escola els acabés, i els nens del Bergadà van fer el mateix, ens van exposar els seus contes per a que nosaltres els acabem.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>