ENS VISITA EL NÀSTIC!

El alumnes de sisè ens vam sentir molt afortunats quan el passat 27 de març ens van visitar membres del primer equip del Nàstic de Tarragona. Vam jugar amb ells a futbol i després els vam entrevistar. El nostre projecte és “els mitjans de comunicació”, així que vam fer de periodistes. La sorpresa d’aquesta activitat és que vàrem ser enregistrats pel càmera del noticiari del TAC12, televisió local. Podeu visitar la seva web i buscar el noticiari del migdia del divendres 28 de març. Sortim ben “guapos” a la secció d’esports.

http://tac12.xiptv.cat/noticies-12/capitol/divendres-28-marc-2014

ENS VISITA EL NÀSTIC! on PhotoPeach


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>