Padrins de lectura

Aquest trimestre els alumnes de 1r i 6è de l’escola han començat un projecte molt interessant impulsat desde la biblioteca i la comissió LIC. Es tracta dels padrins de lectura, un projecte que fa que els alumnes més grans de l’escola siguin els padrins de lectura dels nens de primer. Amb aquesta activitat es pretén fomentar la lectura entre els nostres alumnes com a font de plaer, millorar la lectura, la comprensió i l’expressió oral i fomentar la cooperació entre els alumnes de l’escola.

Les primeres sessions han estat un èxit i grans i petits estan molt contents amb la seva participació!


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>