TALLERS A EDUCACIÓ INFANTIL

Els nens i nenes d’Educació Infantil ens ho passem molt bé cada divendres a la tarda perquè fem tallers. Ens trobem tots i totes a la pista del pati i ens repartim en grups, cada grup fa un taller diferent cada setmana, d’aquesta manera també podem conèixer tots els nens i nenes de totes les classes i totes les mestres.

Totes les activitats són molt divertides: fem barrets de cuiners, un drac de paper, fem estampacions de diferents formes amb pintura, juguem a metges, cuiners i mecànics, anem al pati a fer jocs tradicionals i anem a la sala de psicomotricitat a fer circuits d’orientació espacial.

TALLER DE CUINA

on PhotoPeach

TALLER D’ESTAMPACIÓ

on PhotoPeach

TALLER DE JOC SIMBÒLIC

on PhotoPeach

TALLER DE JOCS TRADICIONALS

on PhotoPeach

TALLER D’ORIENTACIÓ ESPACIAL

on PhotoPeach

TALLER DE TITELLES

on PhotoPeach


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>