Fem experiments

Els nens de 6è hem estat fent experiments amb aigua. Hem barrejat alguns ingredients i altres substàncies amb aigua: sucre, pebre, tinta, oli, fang, etc, i ens hem adonat com n’és de fàcil contaminar aigua des de les nostres cases i és clar, des de les grans indústries.

Hem après que l’aigua és un bé escàs i molt valuós i per això hem de tenir cura d’ella, no malgastar-la i ni embrutar-la.

Fent aquests experiments hem après que no podem tirar segons quins líquids a l’aigua ja que hi ha substàncies que sembla que no contaminin l’aigua, per què dissoltes no es veuen; d’altres que suren com l’oli i d’altres que embruten l’aigua tenyint-la.

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>