4a Trobada Comenius

Aquesta setmana, l’escola Centcelles, està essent representada a Bolton (Anglaterra). La directora de l’escola, Rosa Vergara, i la coordinadora del Projecte Comenius, Íngrid Edo, passaran tota la setmana a la localitat de Bolton per tal de reunir-se amb les altres escoles que formen part del Projecte Comenius.

Aquesta és la quarta trobada del projecte i té per objectiu revisar les activitats que s’han portat a terme, posar-les en comú per tal de conèixer el treball dels diferents països i organitzar les futures actuacions.

Recordem que el nostre projecte treballa l’Educació Ambiental. Des de l’escola ja fa temps que treballem per a fer dels nostres alumnes, i també mestres i famílies, ciutadans plenament conscienciats amb la cura del nostre entorn.

Esperem poder compartir amb vosaltres les novetats sobre el projecte ben aviat.

Bloc Comenius: http://greeneuropecomenius.blogspot.com.es/


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>