Som una escola verda!

L’escola fa tres anys que està immersa en el projecte d’escoles verdes. S’han engegat moltes iniciatives com l’hort, l’estalvi d’aigua i d’energia, la sostenibilitat al centre…Tots aquests canvis han estat propiciats per la formació que hem rebut els responsables d’aquesta comissió durant dos anys. A banda s’ha anat elaborant tota un pla d’acció de les activitats que s’estaven duent a terme.

I després de tants esforços…ara ja podem dir que SOM UNA ESCOLA VERDA. El divendres 12 de Novembre la Mireia López i l’Alicia Serrano vam recollir un diploma i una placa acreditativa, que en breu lluirà a la porta de la nostra escola.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>